HRI Water Relief

Despre produs

HRI WATER RELIEF este răspunsul firesc la problemele cauzate de retenția de lichide, în special de reținerea de apă. Întrucât este un remediu pe bază de plante, HRI WATER RELIEF ajută la menținerea unui echilibru normal de lichid în organism și reduce retenția de apă. Acest supliment complementar susține și pierderea în greutate, ca parte a unei diete alimentare echilibrate.
Ameliorează balonarea asociată de sindromul premenstrual / ciclul menstrual sau de menopauză.
Reduce edemul (reținerea de apă) la nivelul gleznelor și al articulațiilor.
HRI WATER RELIEF se înscrie în categoria diureticelor. Așadar, poate fi folosit în curele și tratamentele de eliminare a excesului de apă și al sării, responsabile de apariția edemelor, prin eliminarea unei urine abundente, bogate în sare.

Cumpără acum


De acum poți comanda produsul HRI Water Relief și online.


Compoziţie pe tabletă (480mg)

Pulbere din rădăcină de Păpădie (Taraxacum officinale); extract uscat 3:1 din frunze și din tulpini de Agathosma betulina; extract 3:1 din rădăcini și din părți aeriene de Alchemilla arvensis, în bază de dextrină și de dioxid de siliciu; extract hidrocaloric 2,5:1 din frunze de Strugurii-ursului, conținând 10 % abutină, dioxid de titan, carbonat de calciu, Mastercote SPO-993-A-Dark Grey, fosfat dicalcic dihidrat, zahăr pudră, pudră de gumă acacia, croscarmeloza de sodiu, stearat de magneziu vegetal, acid stearic vegetal, Shelac, zahăr granulat, talc, Mastercoat Cream FP 9002, ceară albă de albine, ceară carnauba, Shelac, alcool metilic.

Mod de administrare

Adulţi si copii peste 12 ani: 2×2 tablete pe zi, dimineaţa şi seara, cu mult lichid.
Nu se recomandă copiilor sub 12 ani.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se administra pe stomacul gol.
Vă recomandăm să consultați medicul în următoarele situații: sarcină sau alăptare, observarea oricărui efect neobișnuit, luarea în mod accidental a unei supradoze.
Atenție, acest produs conține zaharoză! A nu se administra persoanelor suferind de diabet.
Atenție, suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.Ce știi despre buchus?

Arbustul Buchus este originar din Africa de Sud. Frunzele sale se folosesc la prepararea unor tincturi, pulbere, extract uscat și ceaiuri, renumite pentru efectele lor antiinflamatoare, purgative și diuretice. Conțin, printre altele, ulei esențial, substanțe flavonoide, vitamina B, vitamina PP, tanin, limonen. Datorită acestui conținut ridicat de substanțe flavonoide, frunzele de buchus pot fi utilizate în cazurile de obezitate cu retenție de lichide, deoarece au efecte diuretice foarte bune. Se mai utilizează în cazul cistitelor și al infecțiilor tractului urinar, precum și în tratarea hipertensiunii arteriale, întrucât crește nivelul de transpirație.

Ce știi despre Păpădie?

Păpădia reprezintă o plantă medicinală apreciată pentru proprietățile ei terapeutice. Curăță organismul, întrucât rădăcinile de păpădie au o acțiune depurativă, diuretică. Păpădia ajută și la vindecarea tulburărilor de metabolism și a anemiei. Frunzele sale sunt bogate în potasiu, conțin vitaminele B2 și D, dar și minerale. Salata de frunze proaspete de păpădie curăță organismul de toxinele acumulate în organism, cu un efect diuretic, revigorant, care reglează nivelul glicemiei. În plus, poate ajuta și la pierderea în greutate, prin sporirea enzimelor care ajută la descompunerea carbohidraților.

Ce știi despre Strugurii ursului?

Planta Strugurii ursului are calități diuretice, astringente, antiseptice, tonice, emoliente, dezinfectante. Conține glucide, lipide, proteine, acizi organici, tanin, rezine, glicozizi fenolici și flavonici, minerale, flavonoide, acid ascorbic, riboflavina, tiamina, betasisterol, triterpene, saponine.

Ce știi despre Crețișoară?

Printre componentele active ale Crețișoarei, amintim taninul (acid tanic), flavonoidele și mineralele. Crețișoara este un bun hemostatic, antiinflamator, cardiotonic. Este, de asemenea, un diuretic eficient și are un efect stimulator asupra vindecării rănilor.